Тамақтандыру » Страница 2 » Жамбыл облысы, Сарысу ауданы, Қызылдиқан орта мектебі
Жамбыл облысы
Сарысу ауданы білім бөлімінің
" К.Дихан атындағы жалпы білім беретін мектеп"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
Бракераж журналының комиссия мүшелері
01
октябрь
2021
Бракераж журналының комиссия мүшелері
Бракераж журналына комиссия құру туралы бұйрық. Бұйрық №34
Қамқоршылық кеңестің хаттамасы
20
декабрь
2019
Қамқоршылық кеңестің хаттамасы
Қызылдиқан орта мектебінде 20 желтоқсан күні қамқоршылық кеңес мүшелері   және ата-аналар жиналысы өтті. Онда мектепте жаңа жылдық шыршаны өткізу туралы  ата-аналар өз ойларын, пікірлерін айта келе жаңа жылдық шыршаны өткізуге қарсы емес екендіктерін ашық айтты.Әлеуметтік педагог Д.Тойымбекова  ауа-райының қолайсыздығына байланысты аудандық әкімнің жаңа жылдық шыршасы болмайтынын ескертіп, баратын оқушылардың сыйлықтарын  өздеріне табыстады. 
5 сынып оқушыларын "Жас Ұлан" ұйымына қабылдау
20
декабрь
2019
5 сынып оқушыларын "Жас Ұлан" ұйымына қабылдау
Ел Тәуелсізідігінің 28 жылдық мерей тойына "Ұлы дала Елі - Тәуелсізідктің жемісі" атты 16 желтоқсан Тәуелсіздік күніне арналған "Жас Ұлан" балалар мен жасөспірімдер  ұйымына оқушыларды қабылдау салтанатты жиыны болып өтті. "Жас Ұлан" ұйымының әрбір мүшесі қоғамдық өмірде, тұрмыста, қазақи ұлттық болмыста, халықтық келбетпен қалыпты сақтай отырып, ата-анасын шынайы сыйлап, олардың қасиеттерін бойға сіңіріп, Ұлы тұлғалардың өсиеттерін орындауды перзенттік парызы деп түсінуі тиіс. "Жас Ұландықтар"
3-6 желтоқсан аралығындағы ыстық тамақ менюі
03
декабрь
2019
3-6 желтоқсан аралығындағы ыстық тамақ менюі
«Ас – адамның арқауы» дейді халқымыз. Сол айтқандай-ақ, денсаулықты сақтау дұрыс тамақтанудан басталады. Тамақтағы қоректік заттар сапасы жағынан адам организмінің мұқтажын өтеуі қажет. Ә сіресе тамақ нормасын әркім өз ақылымен мөлшерлеуі тиіс. 
Ыстық  тамақ
18
ноябрь
2019
Ыстық тамақ
Балалар мен жасөспірімді дұрыс тамақтандыру олардың денсаулығын нығайтып, дене және ой қабілетінің дамуына мүмкіндік береді, еңбек ету мен сабақ үлгеру қабілетін арттырады. Егер тамақтану дұрыс ұйымдастырылмаса, тиімсіз, яғни жеткіліксіз болса, ағзада зат алмасу бұзылып, оның айналадағы ортаның зиянды әсеріне және әртүрлі жұқпалы ауруларға қарсы тұрарлық қабілеті төмендейді. • Тамақтану сауаттылығының бес негізі 1) Тамақ құрамында негізгі қоректік заттардың болуы (нәруыз, май, көмірсу); 2)
Назад 1 2 Вперед